Constructii Usoare


Descriere

Constructiile Usoare sunt la momentul actual solutia ideala, nu doar din punct de vedere al costurilor, ci mai ales din punct de vedere al rapiditatii cu care devin pe deplin utilizabile.

Sunt  raspunsul cel mai potrivit la nevoia de spatiu. Sistemele sunt gandite astfel incat sa acopere toti pasii, incepand cu oferatarea si terminand cu receptia “la cheie” a cladirii si anume: asistenta in faza de  ofertare, proiectare, asistenta la executie si montaj. Constructiile Usoare sunt disponibile in diverse tipodimensiuni si au functionalitati diferite: birouri, sedii de firme, spatii de productie sau depozitare, showroom si chiar locuinte.

Structura de rezistența realizata din profile zincate confera Constructiilor Usoare o greutate  redusa - de circa 20 kg/mp - ceea ce inseamna reducerea cheltuielilor cu infrastructura si o manipulare usoara (structura este realizata din ansamble ce nu depasesc 250 kg/ansamblu) la montaj. Modelul constructiv permite un montaj foarte simplu si rapid, realizabil numai cu suruburi autofiletante (fara sudura), ceea ce determina acuratetea lucrarii si elimina aparitia defectelor de executie. Abaterile la montaj se inscriu in ±5 mm, gratie materialului folosit (otelul), rezultand suprafete perfecte, usor de finisat, care nu necesita prelucrari ulterioare.

Rezistenta mare si greutatea proprie redusa a profilelor si a materialelor de inchideri au ca rezultat o  structura "antiseismica" in conformitate cu reglementarile in vigoare iar tipodimensiunile sunt proiectate conform standardelor, tinand cont de conditiile climaterice din Romania. Tipodimensiunile standard rezulta din combinarea urmatoarelor repere:

- Deschidere = 8, 9, 10, 11 sau 12 m;
- Lungime = multiplu de travee sau combinatii de 5 sau 6 m;
- Travee = 5 sau 6 m;
- Inaltime la streasina = 3 sau 3.50 m (cu ajutorul unui soclu de 1 m inaltimea poate ajunge la 4.50 m);
- Unghi acoperis = 14 grade.

Dotarea standard include: structura de rezistența principala si secundara, montantii, piesele de ancorare, acoperisul, peretii, sistemul de jgheaburi si burlane. Astfel, materialele pentru inchideri din care puteti alege sunt:: caramida aparenta pentru obtinerea unui stil cald, traditional; placi de gips carton pentru un aer modern, sinonim cu clasa business; lemn, pentru stilul lejer al vacantelor la munte; tabla, pentru a sublinia transformarea si animatia specific spatiilor de productie.

In baza tipodimensiunilor standard de mai sus, se poate solicita o oferta de pret iar, dupa contractare, specialiştii realizează proiectul construcției, avizat de către un verificator atestat M.L.P.A.T., ce se va materializa în schiţe de arhitectură, planşe de rezistenţă şi detalii de execuţie, extrase de materiale atât pentru structura de rezistenţă, cât şi pentru închideri. Proiectul astfel definit va intra în faza de fabricaţie, necesitând 7 zile pentru livrarea pieselor de ancorare, iar livrarea structurii de rezistenţă şi a închiderilor structurale se va realiza treptat, pe parcursul a 30 de zile. Subansamblele structurale se livrează prefabricate, însoţite de Instructiuni de Montaj. Montajul structurii de rezistenţă se face în maxim 2 zile, iar al închiderilor în maxim 14 zile de către echipe de montatori specializaţi. In baza Instructiunilor de Montaj, montajul poate fi făcut chiar de către beneficiar, în regie proprie. Astfel, in maxim 60 zile de la contractare, va puteti folosi de o constructie metalica usoara.

Contactati-ne pentru pret
  1 din 2 in Hale industriale la cheie Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.