Materiale

Societatea noastra promoveaza solutii pentru proiecte rezidentiale si industriale la cele mai inalte standarde de calitate, realizate cu utilaje si tehnologie moderne ce asigura finsaje de exceptie produselor, randament ridicat al productivitatii, termene de livrare rapide si preturi competitive.

Deoarece calitatea produsului finit depinde in primul rand de materialele folosite la realizarea lui, trebuie acordata atentie maxima  alegerii acestor materiale.  La sistemele de invelitori cu suprafata protejata cu poliester se ofera garantie impotriva coroziunii si pentru pastrarea calitatilor estetice in timp. In functie si de conditiile atmosferice specifice fiecarei zone, durata estimata de viata a acestor produse este de 50 - 60 de ani.

Compozitia materialelor  – sistemul de straturi:

1 - folie protectoare (utilizata in special la elemntele de tinichigerie); 2 - lac de suprafata (poliester); 3, 9 - strat de baza (poliester);   4, 8 - strat de pasivare;  5, 7 - strat de zinc; 6 - strat metalic principal; 10 - strat anticondensare (se aplica la cerere).

In cazul invelitorilor cu acoperire de granule minerale se imbina intr-un mod inspirat rezistenta mecanica si greutatea redusa a otelului, cu aspectul natural al invelitorilor traditionale. Tigla metalica cu granule minerale îmbină rezistenţa mecanică superioară, elasticitatea şi supleţea oţelului cu durata sporită de viaţă dată de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică şi aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. A fost dezvoltata de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecţionarea continuă a formei ţiglelor şi a tehnologiilor de acoperire pentru a obţine învelitori cu comportare impecabilă la acţiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în acelaşi timp aspectul învelitorilor traditionale.

Materialele moi, extrem de maleabile, potrivite faltuirii atât pentru acoperişurile clasice cât şi pentru cele cu design inovator, fie ca sunt acoperite cu strat de poliester, fie ca sunt pastrate in varianta natur, prezinta o excelenta protecţie anticorozivă de lungă durată şi face ca întreţinerea frecventă să devină de domeniul trecutului. Daca acoperirea cu poliester lasa loc imaginatiei pentru multiple jocuri de culori, variantele natur dau nastere de suprafete cu stralucire metalica rafinata.

Tehnologia modernă de pregătire a lemnului şi de prelucrare a elementelor, controlul calităţii în fiecare etapă a producţiei, precum şi testele realizate în laboratoare sunt o garanţie a calităţii ferestrelor de mansarda si luminatoarelor. Elementele de feronerie interioară utilizate confera un aspect modern şi estetic. Elementele din lemn sunt executate din pin de cea mai bună calitate, stratificat şi impregnat, apoi lăcuit cu vopsea acrilică ecologică. Tâmplăria din lemn a ferestrelor este protejată cu profile din aluminiu rezistente la acţiunea razelor UV şi la intemperii. Ferestrele de mansardă sunt prevăzute cu un sistem unicameral de geamuri, care asigură parametrii foarte buni de izolare termică şi acustică. Spaţiul dintre foile de sticlă este umplut cu gaz inert; sticla exterioară este securizată iar sticla interioară este acoperită cu un strat lowE, care reflectă radiaţia termică. Datorită acestei acoperiri, se micşorează pierderile de căldură în perioada de iarnă, iar vara se diminuează încălzirea încăperilor.

0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.