Softuri

Chiar dacă proiectul în cauză este complicat, totul devine simplu cu ajutorul softurilor operate de personal specializat.

Fie ca vorbim despre acoperisuri, pereti, garduri, porti, etc., realizate din tigla metalica clasica sau cu granule minerale, tabla faltuita sau prefaltuita, tabla cutata trapezoidala sau sinus, panouri sandwich sau casete de fatada, compania noastra va efectueaza, in baza schitelor furnizate sau a masuratorilor din santier, optimizarea necesarului de materiale aferente realizarii proiectelor dumneavoastra, astfel incat pierderile generate la montaj sa fie cat mai aproape de zero si implicit costurile financiare sa fie minime.

In cazul proiectelor la cheie, niciodată nu a fost mai simplu să realizezi un sistem de construcţii uşoare. Programul software este un instrument inovator pentru design 3D ce are ca rezultate simplificarea şi reducerea semnificativă a procesului de proiectare. Proiectul este realizat rapid prin ridicarea şi finisarea pereţilor exteriori şi interiori, a grinzilor transversale şi fermelor de acoperiş. Deasemenea cu ajutorul acestui program se pot introduce în cadrul pereţilor uşi şi ferestre, plăci sau cadre de rigidizare şi contravântuiri. Un alt avantaj al folosirii acestor programe îl constituie faptul că în acelaşi timp cu proiectul 3D vei avea şi toate desenele 2D şi o lista completă de materiale. Softurile te ajută, de asemenea, să dimensionezi profilele şi tablele cutate pe care le vei folosi la construcţia proiectată. Tot cu ajutorul softului se poate calcula şi valoarea coeficientului ce caracterizeaza abilitatea suprafetei unui zid de a transfera caldura, se pot allege sau se pot defini materialele pentru placările exterioare şi interioare, se pot accesa grafice şi imagini cu linii izometrice despre temperatură şi umiditate.

Proiectarea halei metalice şi estimarea preţului sunt realizate cu ajutorul programelor specifice de predimensionare si calcul. Se oferă servicii complete de proiectare, astfel incat elementele componente ale structurii, cu detaliile caracteristice, sunt specifi cate incă din faza de proiect, pentru a realiza cea mai bună soluţie. Utilizând aceste instrumente, se pot elabora modele 3D complete pentru construcţie, cu specificarea geometriei, a opţiunilor de închidere pentru acoperiş şi pereţi şi a accesoriilor necesare, calculând de asemenea şi preţul conform specificaţiilor clientului. Soft-urile permit modelarea optimă a structurii halei, oferind posibilitatea de a schimba elementele constructive şi de a vizualiza schimbările, cu calcularea diferenţelor de preţ. Cu ajutorul modelului 3D, clientul poate vedea încă din faza de proiect aspectul şi forma construcţiei efective, începând de la trasarea axelor clădirii, trecând apoi prin elevaţia structurii la faţade şi acoperiş, împreună cu toate accesoriile necesare. Etapele proiectarii sunt: definirea dimensiunilor şi a spaţiului necesar la interior (lungimea, lăţimea şi înălţimea halei) în conformitate cu cerinţele clientului; alegerea tipului de structură de rezistenţă în funcţie de deschiderea necesară a cadrului principal; definirea soluţiilor de închidere pentru pereţi şi acoperiş, împreună cu accesoriile necesare (sisteme pluviale, luminatoare, trape de fum, elemente de fixare si de tinichigerie, etc.); vizualizarea 3D a modelului, atât din exteriorul cât şi din interiorul halei, pentru a corobora aspectul construcţiei finale cu dorinţa clientului.

0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.