Tabla faltuita din aluminiu natur


Descriere

Rolele din aluminiu sunt realizate din aliaje de aluminiu maleabil in varianta natur. Aluminiul este un metal, caracterizat printr-o lejeritate ridicată, versatil și flexibil. Acesta este utilizat în principal sub formă de aliaje de aluminiu pur, combinate cu alte elemente, în scopul de a îmbunătăți proprietățile mecanice ale metalului și a crește rezistența la coroziune.

Produsele din viitor sunt reflectate în caracteristicile aluminiului: ușor, dar robust, ușor de a lucra cu el și de a-l adapta întreagii game de aplicații, care să garanteze beneficii economice și ecologice realizate de eficiență în producție și costuri de întreținere.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de aspect, forma si functiune.

Contactati-ne pentru pret
Primul produs Produsul anterior 5 din 9 in Tabla faltuita Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.