Tabla faltuita din aluminiu prevopsit


Descriere

Rolele din aluminiu sunt realizate din aliaje de aluminiu maleabil. Produsele aluminiu prevopsit, sunt produse printr-un proces de acoperire continuu, în care aluminiul este degresat, pretratat și vopsit chimic. Rezultatul este un produs cu caracteristici de inalta performanta, caracterizat de lejeritate mare, versatil și flexibil, apreciat pentru disponibilitatea acestuia în diferite culori pentru a satisface cele mai diverse cerințe arhitecturale. Rezistenta permanentă la intemperii pe termen lung este dobândită datorită utilizării straturilor de protecție care se caracterizează prin parametri eficienti excelenti - rezistenta ridicata la coroziune și durabilitate indelungata a culorilor. Multitudinea de culori poate crea un look armonios sau poate evidenția caracteristici de culori contrastante pe orice acoperis sau fatada.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de culoare, forma si functiune.

Culori disponibile:
Alb
Negru
Silver metalic
Gri inchis
Rosu inchis
Selectati toate optiunile dorite:
Culoare:
Contactati-ne pentru pret
Primul produs Produsul anterior 6 din 9 in Tabla faltuita Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.