Tabla faltuita din inox


Descriere

Oțelul inoxidabil oferă de mai mult de o jumătate de secol, în întreaga lume, în aplicațiile lor în construcții, instalații, rezultate de lungă durată din punct de vedere tehnic și economic, fără muncă suplimentară, asigurând în același timp lipsa absolută de întreținerea sau înlocuirea, împreună cu un aspectul estetic placut. Răspunde în mod adecvat la condițiile de utilizare din teren, datorită rezistenței mari la coroziunea agentilor atmosferici. Caracteristicile mecanice deosebit de ridicate, permit utilizarea de grosimi mai subtiri, în comparație cu cele utilizate la alte tipuri de metale.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de aspect, forma si functiune.

Contactati-ne pentru pret
Primul produs Produsul anterior 3 din 9 in Tabla faltuita Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.