Tabla faltuita din otel prevopsit


Descriere

Oțelul prevopsit este, în general, compus din trei elemente: un strat de oțel invelit intr-o acoperire pe baza de zinc, un strat de grund și un strat de suprafață finisată cu vopsea. Alegerea suportului trebuie sa aiba un impact direct asupra punerii în aplicare a produsului din oțel prevopsit si rezistenta la coroziune. Dacă produsul trebuie să aibă o rezistență ridicată la coroziune, este de preferat o grosime ridicata a stratului de zinc. Straturile de zinc trebuie sa fie flexibile și rezistente la fisurare iar în cazul punerii în aplicare trebuie să susțină deformări dure.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de aspect, forma si functiune.

Culori disponibile:
Alb
Negru
Gri deschis
Grafit
Silver metalic
Gri zinc
Maro
Gri neutru
Albastru deschis
Caramiziu
Rosu inchis
Aramiu
Verde padure
Verde inchis
Verde deschis
Selectati toate optiunile dorite:
Culoare:
Contactati-ne pentru pret
  1 din 9 in Tabla faltuita Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.