Tabla faltuita din plumb


Descriere

Plumbul este unul dintre metalele cunoscute din timpuri stravechi. Se utilizeaza in special la restaurarea monumentelor de prestigiu. Caracteristicile speciale ale produsului sunt finețea, maleabilitatea, longevitatea acestuia și faptul este 100% reciclabil.
Plumbul laminat natural rezistă la coroziune atmosferică dat fiind faptul că dezvoltă treptat un strat de oxid foarte adeziv și insolubil de culoare gri-argintiu. Plumbul generează pe suprafața sa un strat de oxid care nu este solubil în apă, care protejează in timp, asigurând o durată lungă de viață a materialului.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de aspect, forma si functiune.

Contactati-ne pentru pret
Primul produs Produsul anterior 9 din 9 in Tabla faltuita  
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.