Tabla faltuita din titan-zinc


Descriere

Titan-zincul este un material cu un merit calitativ ridicat constând dintr-un aliaj de cupru-zinc-titan. Are o rezistență ridicată la coroziune și durabilitate in timp. Componentele care constituie aliajul îmbunătățesc caracteristicile zincului laminat: titanul conferă o rezistență mai mare la deformare permanentă de-a lungul timpului iar cuprul mărește rezistență la întindere a materialuluiAspectul natural al materialului este gri lucios, neted și strălucitor, iar sub acțiunea agenților atmosferici, suprafața se acopera cu un strat de auto-protecție, care rămâne stabil în timp și conferă o imbatranire naturala, cu un aspect placut de culoare gri-ardezie.

Se recomanda pentru realizarea invelitorilor, a solzilor si a ornamentelor, dar si pentru placarea peretilor, impunandu-se prin durabilitate, lucrabilitate si aspect deosebit.

Acoperisul faltuit este o solutie armonioasa si completa: falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi. Indiferent de dimensiunile acoperisului si de agresivitatea mediului in care acesta este amplasat, rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de aspect, forma si functiune.

Contactati-ne pentru pret
Primul produs Produsul anterior 8 din 9 in Tabla faltuita Produsul urmator Ultimul produs
0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.