Termeni si conditii

Cadrul si conditiile de utilizare. 

Acest site a fost dezvoltat de LINDSTADT pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a produselor si a informatiilor prezentate in cadrul sau si prin realizarea de comenzi, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. 

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala. 

Intregul continut al site-ului LINDSTADT.RO este protejat prin Legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe), toate drepturile fiind rezervate si prin urmare orice reproducere (totala sau partiala) a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara acordul scris in prealabil a LINDSTADT este interzisa. 

Continutul siteului LINDSTADT.RO,indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al LINDSTADT. 

Continutul si elementele de grafica ale site-ului LINDSTADT.RO, inclusiv sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin LINDSTADT si partenerilor sai. 

Conditii de vanzare. 

Conditiile de vanzare de pe acest site au valoarea unui contract valabil incheiat si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara a-si informa in prealabil clienti, conditiile care se aplica fiind cele de pe site in momentul validarii comenzii. 

Descrierea produselor. 

Informatiile de pe acest site (fotografii, descrierea produselor, etc) au caracter informativ, dar se doresc a fi cat mai exacte cu caracteristicile reale ale produselor. LINDSTADT nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site, in ciuda tuturor precautiilor care s-au luat pentru impiedicarea acestui lucru. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. In conformitate cu legile in vigoare, LINDSTADT nu este responsabil pentru neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor din vina clientului (informatii insuficiente, lipsa datelor necesare procesarii comenzii etc), din cauza unor terte persoane sau cauzei de forta majora. Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda chiar daca nu o putem demonstra.

Confidentialitatea informatiilor clientului. 

Orice informatie ceruta de LINDSTADT este necesara pentru o buna prelucrare si executare a comenzilor. LINDSTADT garanteaza ca datele oferite vor fi folosite strict in vederea livrarii optime a comenziLor. Aceste date nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara acordul prealabil al clientului. 

Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail la adresa office@lindstadt.ro.

0742 851 719 0724 615 616 0269 253 200
 
Copyright © 2013 - Lindstadt SRL. Toate drepturile rezervate.